Shop | ECOSOFT Albania

Këtu mund të gjeni të gjitha produktet e ECOSOFT

Filter
CPV45105ECO

Reference: CPV45105ECO

5/5

2,200.00 L

Depozite plastike per filtra me osmozë të kundërt 80l

30,900.00 L

Depozite plastike per filtra me osmozë të kundërt 60l

19,100.00 L

Depozite plastike per filtra me osmozë të kundërt

Reference: TANK3PLA

/5

6,300.00 L

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft E-360

Reference: E360

/5

46,900.00 L

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft E-480

Reference: E480

/5

59,100.00 L

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft E-720

Reference: E720

/5

72,600.00 L

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft EB-45

Reference: EB45

/5

Out of stock

Dezinfektuesi ultravjollcë i ujit Ecosoft ET-24

Reference: ET24

/5

Out of stock

Dezinfektues uji ultraviolet Ecosoft HR-60

Reference: HR60

/5

15,300.00 L

53,000.00 L

Dispenser
/5

69,000.00 L

Ecosoft FK0835CABDVMIXA filtër kompakt për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

Reference: FK0835CABDVMIXA

4/5

209,000.00 L

Ecosoft FK1035CABDVMIXA filtër kompakt për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

Reference: FK1035CABDVMIXA

5/5

219,000.00 L