Search
Close this search box.

FILTRA VJETOR ECOSOFT P`URE AQUACALCIUM (CHV11PUREMAC)

/5

reviews

Out of stock

Përshkrimi

Furnizimi për një vit i filtrave për sistemin e osmozës së kundërt Ecosoft P`URE AQUACALCIUM

NJË GRUP FILTRASH NJËVJEÇAR – FURNIZIM I PAKUFIZUAR ME UJË TË PASTËR DHE TË SHIJSHËM ME KALCIUM DHE MAGNEZ PËR TË GJITHË FAMILJEN!

Krijo ujë me minerale, si vetë natyra

Për të ruajtur cilësinë e lartë të ujit, filtri i osmozës së kundërt duhet të nderrohet rregullisht. Në kushtet e konsumit standard të ujit, filtrat duhet të ndërrohen çdo 3 muaj.

Blerja e furnizimit për një vit të filtrave do t’i sigurojë familjes suaj ujë krejtësisht të pastër. Nuk do të duhet të shqetësoheni për grumbullimin e filtrave gjatë gjithë vitit, plus do të kurseni para dhe kohe.

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT