Search
Close this search box.

Kartuce Cto 2.5X10 Ecosoft CHVCB2510ECO

5/5

reviews

Article: CHVCB2510ECO

880.00 L

Përshkrimi

Kartuç karboni aktiv të kompresuar Ecosoft CTO10 2.5″x10″ (CHVCB2510ECO)

Karakteristikat kryesore:

– Uji është pa erë dhe ka një shije të ëmbël
Qymyri i shtypur nga lëvozhgat e kokosit largon klorin, papastërtitë organike dhe grimcat mekanike nga uji
– Pastrim efektiv i ujit gjatë gjithë jetës së shërbimit
Struktura uniforme – filtrim në të gjithë sipërfaqen e fishekut
– Ndërrimi një herë në 3-6 muaj
Burimi i rritur – deri në 15,000 litra

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT