Search
Close this search box.

ECOSOFT, ka 5 vite në tregun shqiptar dhe 31 vite eksperiencë ndërkombëtare e shtrirë në 65 shtete.

Uji është përbërja (lënda) më e rëndësishme në jetën tonë të përditshme. Ka impakt në shëndetin tonë, ekonominë tonë, në ambientin ku ne jetojmë bashkë me fëmijët e prindërit tanë.

Rreth ECOSOFT

Ecosoft kujdeset çdo ditë që çdo familje të ketë mundësinë për të pasur ujë të pastër dhe të freskët për të pirë,  gatuar, larë fruta dhe perime, direkt në rubinetin e kuzhinës pa bidona lartë e poshtë; për të gjitha shtresat ekonomike pa dallim. Sepse ne besojmë tek fuqia e ujit dhe kujdesemi çdo ditë për ta ruajtur dhe përmirësuar ashtu siç vjen nga natyra.

Duke ofruar sistemet më profesionale, ndërkombëtarisht të certifikuara në të 6-ta kontinentet. Skuadra më e kualifikuar me më shumë eksperiencë në Shqipëri dhe të certifikuar për trajtimin e ujit: teknikë, inxhinierë, menaxherë, kujdesi i klientit. Të apasionuar në atë çfarë bëjnë, kujdesen çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më novatore, të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.

Ujë i pastër, i freskët , i kontrolluar dhe i shëndetshëm siç e ka bërë natyra. Të kursen çdo ditë paratë dhe mundin, duke mbrojtur edhe mjedisin nga mbetjet plastike. Zgjidhjet më optimale për të gjitha Familjet, bizneset e Hotelerisë, Restoranteve, Kafeneve.

Sistemet më efikase, te cetifikuara për trajtimin e ujit në çdo industri prodhimi, nga ai fermaceutik tek prodhimet organike; të mbështetura të gjitha këto nga një skuadër e kualifikuar prej +40 anëtarësh.

ECOSOFT, kujdeset për ty!

Viti i themelimit

1991

Ekipi

320

Punonjes

Cilësia

40

çertifikata

Zonat e prodhimit

8000

Fuqitë

20

Linja prodhimi

çertifikatat Ecosoft

Produktet dhe proceset tona të prodhimit janë të çertifikuara sipas standardeve ndërkombëtare të cilësisë
– NSF (SHBA), EN (EU), ACS (FR), EAC (EU) dhe ISO (9001, 14001, 45001).

Certifikatat e konformitetit për produktet: Impiante të trajtimit të ujit Ecosoft MO xxxx

Certifikatat e konformitetit për produktet: Impiante të trajtimit të ujit Ecosoft MO-x(x)

Certifikatat e konformitetit për produktet: Impiante të trajtimit të ujit Ecosoft KA xxxx

Të gjitha certifikatat

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT