Search
Close this search box.

Karboni i aktivizuar Centaur HSL 12×40 15 kg ECOS-CENT1240

/5

reviews

Article: CENT1240

51,600.00 L

Përshkrimi

Karboni i aktivizuar Centaur HSL 12×40 15 kg

Karakteristikat kryesore

– Eliminon erën e “vezëve të kalbura”
Redukton në mënyrë efektive përmbajtjen e sulfurit të hidrogjenit në ujë
– Është bërë nga qymyr bituminoz
-Përshpejton reaksionet kimike
Ka veti të shkëlqyera katalitike
– Jetë e gjatë shërbimi
Forca mekanike lejon rigjenerim efektiv edhe me larje të shumta

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT