Search
Close this search box.

SET AKSESORESH ECOSOFT ROBUST

/5

reviews

Përshkrimi

SET AKSESORESH ECOSOFT ROBUST (ROBUSTKIT)

Për lidhjen e filtrave të osmozës së kundërt RObust 1500, RObust PRO, RObust 3000

Ky komplet kërkohet për të lidhur një rezervuar magazinimi me një lidhje ¾” dhe 1-3 pajisje të jashtme.

  • Kompleti i aksesoreve përfshin të gjitha pajisjet e nevojshme për lidhjen e filtrit RObust
  • Lidhje e besueshme dhe e shpejtë

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT