Search
Close this search box.

Këtu mund të gjeni të gjitha produktet e ECOSOFT

Filter
Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1465CIMIXA

Reference: FK1465CIMIXA

4/5

235,000.00 L

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1665CEMIXA

Reference: FU1665CI

4/5

225,000.00 L

TRAJTUES-UJI-FK1354CIMIXA

185,000.00 L

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1465CIMIXA

Reference: FK1465CIMIXA

4/5

243,000.00 L

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1665CEMIXA

Reference: FK1665CIMIXA

4/5

290,000.00 L

Filtër për heqjen e klorit Ecosoft FPA 1252 CT

143,000.00 L

Filtër për heqjen e sulfurit të hidrogjenit Ecosoft FPC 1354CT

209,000.00 L

Filtër për heqjen e sulfurit të hidrogjenit Ecosoft FPC 1252CT

Reference: FPC1252CT

4/5

198,000.00 L

Filtër Twin për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK 1465CE

Reference: FK1354CITWIN

/5

370,000.00 L

Filtër Twin për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK 1465CE

Reference: FU1465TWIN

/5

410,000.00 L

Filtër Twin për zbutjen e ujit Ecosoft FU 1054CE

Reference: FU1054TWIN

/5

279,000.00 L