Search
Close this search box.

Karboni i aktivizuar Filtrasorb 300 25 kg ECOS-FILTR300

/5

reviews

Article: FILTR300

62,000.00 L

Përshkrimi

Karboni i aktivizuar Filtrasorb 300 25 kg

Karakteristikat kryesore

– E garantuar për të eliminuar erën e klorit
Qymyri kokrrizor shumë efektiv për pastrimin e ujit nga mikro papastërtitë mekanike, klori dhe substancat organoklorike
– Fortësi e lartë e granulave
Forca mekanike lejon rigjenerim efektiv
– Ujë i pastruar pa grimca të vogla lundruese
Struktura e aglomeruar e qymyrit
– Jetë e gjatë shërbimi
Forca mekanike lejon rigjenerim efektiv edhe me larje të shumta

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT