Search
Close this search box.
Previous slide
Next slide

Produkt Cilësor

Teknologjia kimike, dizajni industrial dhe risitë më të fundit të adaptuara në çdo kohë nga Ecosoft,
ofrojnë për klientet tanë zgjidhjet më novatore , të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.

Shërbim Cilësor

Skuadër e dedikuar , e përgjegjëshme dhe e kualifikuar për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për të gjithë klientët e saj.

Partnerët dhe Bashkëpunëtorët Tanë

Më të shiturat

Porosit ECOSOFT

Plotësoni formën më poshtë, përzgjidhni llojin filtrit tuaj dhe porositni filtrin që ju nevojitet.

Lloji i filtrit

Në kuzhinë

Filtrat Ecosoft kanë qasje të sigurt, të vazhdueshme dhe të besueshme në ujin e pijshëm në kuzhinën tuaj.

Shërbimet dhe mirëmbajtja

Dërgimi një specialisti    Analiza e ujit
Përzgjedhja e pajisjeve    Ndërrimi i fishekëve

Filtra për të gjithë shtëpinë

Filtri instalohet direkt aty ku uji hyn në shtëpinë tuaj.

Filtra të zëvendësueshëm

Zëvëndësimi në kohën e duhur është çelësi i ujit të pastër dhe të sigurtë.

Vlerësimet e klientëve

“E kam une dhe është fantastik. Ku paskeni qënë më parë!”

Elisa.

“Një bravo e madhe për ju. E kam në shpi prej 3 vitesh dhe jam i kënaqur. Personeli më njofton dhe më kujton datat për ndërrimin e filtrave që i kam falas dhe janë shumë korrekt me klientin. “

Lik Muliu !

Blog

Ndryshime Ligjore dhe Parametrat për Ujrat e Shkarkimit: Roli i Kompanisë Ecosoft në Trajtimin e Ujrave të Zeza

Largimi nga Plastika: Alternativat e Qëndrueshme dhe Rëndësia e Filtrave të Ujit

Trajtimi i Ujrave të Zeza dhe Shkarkimet në Kanalizim: Ndikimi dhe Zgjidhjet

Na ndiqni në rrjetet sociale

Filtrat e ujit në dyqanin online Ecosoft

Kompania Ecosoft zhvillon dhe prodhon filtra pastrues për apartamente dhe sisteme industriale të pastrimit të ujit, puna e të cilave bazohet në materiale dhe teknologji efektive dhe shumë ekonomike. Në vitin 2018, ne u bëmë pjesë e ekipit BWT (Best Water Technology) – lideri botëror në trajtimin e ujit, dhe në përputhje me rrethanat, përfaqësuesi zyrtar i kompanisë në treg. Tani në dyqanin tonë online mund të blini filtra uji nga liderët e tregut botëror.

Zgjidhje për përgatitjen e ujit të pijshëm

Sistemet e osmozës së kundërt, filtrat e sistemeve dhe filtrat e kanes përdoren për të pastruar ujin në nivelin e pijshëm. Uji i pastruar mund të përdoret në mënyrë të sigurt për të pirë, si dhe për gatim.

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT

Pyetje të shpeshta në lidhje me filtrat e ujit Ecosoft

KU TË BLEMJË FILTRAT E UJIT ECOSOFT?

Kompania Ecosoft është një prodhues Ukrainas i filtrave të ujit dhe pjesë e grupit ndërkombëtar BWT. 

Blerjen e filtrave Ecosoft mund t’i gjeni ne te gjitha showroomet tona fizike dhe online.

SA KUSHTOJNË FILTRAT E UJIT?

Kompania Ecosoft është një prodhues ukrainas i filtrave të ujit dhe pjesë e grupit ndërkombëtar BWT. Ju mund të jeni të sigurt për çmimet më të ulëta dhe zbritjet aktuale në produktet origjinale.

ÇFARË JANË FILTRAT E UJIT ECOSOFT?

Gama e pajisjeve për pastrimin e ujit është shumë e gjerë. Nëse marrim parasysh filtruesit e ujit shtëpiake, ato ndahen në filtra për ujin e pijshëm (kane, sisteme osmozë të trefishtë dhe të kundërt) dhe filtra për të gjithë shtëpinë (filtra kryesorë mekanikë, zbutës, heqës hekuri dhe për pajisje të tjera). Ecosoft prodhon gjithashtu zgjidhje për bizneset e vogla dhe të mëdha: nga uji i përsosur në një kafene deri tek një impiant shkripëzimi i ujit.

 

FILTRAT MË TË MIRË TË UJIT NË 2023.

Sa i përket filtrave shtëpiake për ujin e pijshëm, këtë vit linja buxhetore e sistemeve me osmozë të kundërt Standard dhe zgjidhja premium P’URE zënë vendin e parë. Filtrat e linjës kryesore, si dhe sistemet kompakte të pastrimit dhe zbutjes komplekse të ujit, janë tradicionalisht të njohura midis filtrave shtëpiake.