Search
Close this search box.

Si të lidhni dhe mirëmbani filtrin?

Lidhja e duhur dhe mirëmbajtja në kohën e duhur e filtrit është një garanci për ujë të pastër dhe të sigurt në shtëpinë tuaj. 
Ne do ju rikujtojmë nevojën për të zëvendësuar filtrat dhe një ekip inxhinierësh do të sigurohen per ekzekutimin profesional të punës.
Thjesht gjeni filtrin tuaj më poshtë dhe porositni shërbimin që ju nevojitet.

Porosit mirëmbajtje

Plotësoni formën më poshtë, përzgjidhni llojin filtrit tuaj dhe porositni shërbimin që ju nevojitet.

Lloji i filtrit

Video Udhëzuese

Ndërrimi i filtrave - Ecosoft Albania

Ju ftojmë të ndiqni këtë video udhëzuese ku tekniku i Ecosoft ju shpjegon hap pas hapi procesin e ndërrimit të para-filtrave.
Filtrat Ecosoft mund te zevendesohen nga ju duke ju ardhur ne ndihme kjo video ose mund te kerkoni sherbimin e teknikut i cili ka nje posto prej 1500 leke.
 
3 para-filtrat e sistemit të ujit të pijshëm Ecosoft që instalohet poshtë lavapjatës së kuzhinës, ndërrohen çdo 4 muaj.