Search
Close this search box.

FILTRA VJETOR ECOSOFT P`URE BALANCE & SENSE

/5

reviews

Article: CHV11PUREBAL

Out of stock

Përshkrimi

FILTRA VJETOR ECOSOFT P`URE BALANCE & SENSE

 

Tiparet kryesore

Një zëvendësim 1 here ne vit është gjithmonë uji i shijshëm me kalcium dhe magnez

Kursime në krahasim me blerjen e secilit filter veç e veç

Kusren kohe dhe para

Cilesi e larte

Garanci nga Ecosoft

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Furnizimi për një vit i fishekëve për filtrin e osmozës së kundërt Ecosoft P`URE Balance & SENSE

NJË GRUP FISHEKËSH NJËVJEÇAR – FURNIZIM I PAKUFIZUAR ME UJË TË PASTËR DHE TË SHIJSHËM ME KALCIUM DHE MAGNEZ PËR TË GJITHË FAMILJEN!

Krijo ujë me minerale, si vetë natyra

Për të ruajtur cilësinë e lartë të ujit, filtri i osmozës së kundërt duhet të nderrohet rregullisht. Në kushtet e konsumit standard të ujit, filtrat duhet të ndërrohen çdo 6 muaj.

Blerja e furnizimit për një vit të filtrave do t’i sigurojë familjes suaj ujë krejtësisht të pastër. Nuk do të duhet të shqetësoheni për grumbullimin e filtrave gjatë gjithë vitit, plus do të kurseni para dhe kohe.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT