Search
Close this search box.

Kartuc 25X10 Me Spango 10 Mic Ecosoft (CPN251010ECO)

3/5

reviews

Article: CPN251010ECO

550.00 L

Përshkrimi

Kartuç i filamentit polipropileni Ecosoft 2,5″x10″ 10 µm (CPN251010ECO)

Tiparet kryesore

Uji i pastër, mbrojtja e pajisjeve elektroshtëpiake, hidrosanitaret, tubacionet dhe filtri kryesor

Pastron ujin nga papastërtitë mekanike - rëra, llumi, ndryshku

Karakteristikat e qëndrueshme të densitetit të mbështjelljes

Burimi 15000 litra

Zëvendësimi - çdo 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

– Uji i pastër, mbrojtja e pajisjeve elektroshtëpiake, hidraulika, tubacionet dhe filtri kryesor
Pastron ujin nga papastërtitë mekanike – rëra, llumi, ndryshku

– Karakteristikat e qëndrueshme të densitetit të mbështjelljes
Fije cilësore nga një prodhues Ukrainas

– Zëvendësimi – çdo 3-6 muaj
Burimi 15000 litra

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT