Search
Close this search box.

Filtër për heqjen e klorit Ecosoft FPA 1252 CT (ECOS-FP1252CTPL)

5/5

reviews

Article: FPA1252CT

143,000.00 L

Përshkrimi

Filtër për heqjen e klorit Ecosoft FPA 1252 CT

 

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga klori dhe komponimet e tij

Produktiviteti 0,86 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 1 banjo

Valvula inteligjente me sistem njoftimi

1.5 vjet funksionim efektiv i materialit të filtrit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Eliminon plotësisht erën e klorit dhe ngjyrën e verdhë të ujit
Pastron ujin nga klori dhe komponimet e tij toksike, si dhe nga papastërtitë organike që përcaktojnë ngjyrën e ujit
Burimi – 1.5 vjet pa zëvendësim
Në varësi të cilësisë së ujit të burimit
Mirëmbajtje e thjeshtë
Në rast të ndonjë problemi, valvula do t’ju informojë me një mesazh me tekst në ekran
Kosto të ulëta operative
Konsumi minimal i kripës dhe energjisë elektrike

Filtri CT Ecosoft FPA 1252 është projektuar për heqjen efektive të substancave organike dhe klor organike me molekulare të lartë, si dhe erën karakteristike të klorit, e cila është karakteristikë e ujit të rubinetit në shumicën e rasteve.

CILAT JANË RREZIQET E PËRMBAJTJES SË LARTË TË KLORIT DHE SUBSTANCAVE ORGANIKE?
Klori aktiv dhe përbërësit e tij dezinfektojnë në mënyrë efektive ujin, por në të njëjtën kohë, janë shkaku i një sërë problemesh me ujin shtëpiak. Përmbajtja e lartë e klorit çon në flokë të brishtë dhe lëkurë të thatë, dhe gjithashtu mund të shkaktojë një reaksion alergjik. Në botën moderne, uji i klorur shoqërohet me një erë karakteristike të pakëndshme.

Zgjidhja më efektive për problemin e klorit në ujë janë filtrat e karbonit, të cilët pastrojnë në mënyrë efektive ujin dhe përdoren gjerësisht në industri të ndryshme.

CILAT JANË PËRFITIMET?
Eliminon plotësisht erën e klorit
Uji i pastër në çdo rubinet
Filtri është plotësisht i automatizuar, i heshtur
Punë e besueshme dhe efikase për 1.5 vjet*
Një sasi e vogël kullimi
Garancia e cilësisë e konfirmuar nga certifikatat ndërkombëtare CE dhe ISO

Karboni i aktivizuar është një sorbent i shkëlqyer me një sipërfaqe të madhe aktive, i cili në jetën tonë të përditshme është një atribut integral i çdo pakete të ndihmës së parë. Sidoqoftë, karboni i aktivizuar përdoret gjithashtu gjerësisht për të hequr papastërtitë e ndryshme në shumë industri. Në fushën e trajtimit të ujit, qymyri përdoret më shpesh për të hequr klorin dhe derivatet e tij, si dhe papastërtitë e ndryshme organike karakteristike për ujërat sipërfaqësore.

MËNYRA E PUNËS
Filtri është i lidhur me furnizimin me ujë të ftohtë. Uji i pastruar më parë nga papastërtitë mekanike hyn në kabinën e filtrit të mbushur me karbon aktiv, i cili largon klorin dhe përbërjet e tij, si dhe substancat organike. Uji i pastruar i furnizohet konsumatorit përmes tubit qendror të shtresës së jashtme.

RIGJENERIMI
Kur burimi i materialit të filtrit shterohet, filtri vetë shkon në rigjenerim, por vetëm gjatë periudhës së konsumit minimal të ujit, në mënyrë që të mos ju lërë pa akses në ujin e pastruar. Gjatë kësaj, uji kalon përmes filtrit me rrjedhje të kundërt me shpejtësi të madhe, i cili pastron sipërfaqen e qymyrit, duke larë të gjitha papastërtitë dhe më pas derdhet në kanalizim. Pas kësaj, filtri mund të përdoret përsëri për pastrimin e ujit. Uji i papërpunuar përdoret për rigjenerim.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk ka nevojë për vëmendje të vazhdueshme. Në rast të ndonjë problemi, valvula do t’ju informojë me një mesazh me tekst në ekran me një dalje shtesë të kontakteve të qendrës së shërbimit me të cilën duhet të kontaktoni.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT