Search
Close this search box.

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1465CIMIX

4/5

reviews

Article: FK1465CIMIXA

243,000.00 L

Përshkrimi

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1465CIMIXA

Tiparet kryesore

Largon hekurin dhe zbut ujin

Produktiviteti 2,5 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 3-4 banjo

Lloji valvul SI me gjuhën angleze të integruar

3 vjet funksionim efikas të materialit filtrues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Instaluar ne nje shtepi me 3-4 banjo
Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje deri në 8 persona
Do të heqë ngjyrën e verdhë të ujit
Largon hekurin dhe manganin
Normalizon nivelin e fortësisë
Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë
3 vjet funksionim efikas të materialit filtrues
Mirëmbajtje e thjeshtë
Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar

FK1465CIMIXA është një filtër kompleks i pavarur për pastrimin e ujit që redukton njëkohësisht përmbajtjen e hekurit dhe manganit dhe zbut ujin.

I përshtatshëm për instalim në një shtëpi me 3-4 banjo. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje deri në 8 persona.

Filtri përbëhet nga një strehë, e cila është e mbushur me material filtri Ecomix A , një valvul kontrolli shumëfunksional dhe një rezervuar kripe për rigjenerimin e Ecomix A.

Valvula kontrolluese shumëfunksionale e zhvilluar nga Clack Corporation (SHBA) siguron funksionimin automatik të filtrit pa shqetësime të panevojshme.

PËRPARËSITË KRYESORE
Filtri funksionon automatikisht dhe në heshtje
Ujë rubineti i pastër dhe i butë
Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 3 vjet (me kusht që të përdoret saktë)
Konsumi ekonomik i kripës dhe niveli i ulët i efluenteve

REZULTATET E PËRDORIMIT
Uji i butë pa hekur në çdo rubinet, sanitare dhe pjata do të shkëlqejnë
Lëkurë dhe flokë të shëndetshëm
Cilësia dhe ngjyra e rrobave ruhen shumë më gjatë
Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
Pajisjet shtëpiake do të punojnë më gjatë

Filtri është i lidhur me tubin e furnizimit me ujë të ftohtë, pastron në mënyrë efektive ujin dhe monitoron në mënyrë të pavarur të gjitha proceset e punës së tij.

Uji i pastruar më parë nga papastërtitë mekanike hyn në kutinë e filtrit, i cili përmban material filtri Ecomix A. Materiali përbëhet nga pesë përbërës që mbajnë në mënyrë të njëpasnjëshme kripërat e hekurit, manganit dhe fortësisë. Uji i pastruar i furnizohet përdoruesit përmes tubit qendror të kabinës.

Kur burimi i materialit të filtrit shterohet, filtri vetë shkon në rigjenerim, por vetëm në një kohë kur uji përdoret minimalisht, në mënyrë që të mos ju privojë nga aksesi në ujin e pastruar. Përveç kësaj, valvula e kontrollit kujton intensitetin e përdorimit të ujit në periudha të ndryshme dhe përshtatet në atë mënyrë që të ketë mjaftueshëm ujë të pastër edhe gjatë përdorimit të pikut, për shembull, gjatë fundjavave.

RIGJENERIMI ZHVILLOHET NË 5 FAZA:
Shpëlarje me një rrjedhje të kundërt të ujit. Në të njëjtën kohë, komponimet e hekurit dhe manganit lahen nga materiali i filtrit.

Një zgjidhje kripe furnizohet nga rezervuari në kutinë e filtrit, kalon përmes Ecomix ® dhe lan kripërat e fortësisë prej saj. Ndotja së bashku me mbetjet e tretësirës derdhen në kanalizim.

Shpëlarje e shkurtër. Edhe një herë liron materialin dhe lan mbetjet e tretësirës.

Larja e Ecomix ® me një rrjedhë të drejtpërdrejtë uji për të shpërndarë shtresat e materialit në rendin e duhur.

Mbushja e rezervuarit të kripës me ujë për të tretur kripën e tabletuar dhe për të përgatitur tretësirën për rigjenerimin e mëvonshëm.

Pas kësaj, sistemi mund të përdoret për pastrimin e ujit.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk ka nevojë për vëmendje të vazhdueshme. E vetmja detyrë e rëndësishme e përdoruesit gjatë mirëmbajtjes është mbushja në kohë e kripës. Kjo garanton rigjenerim efektiv të materialit të filtrit, burime dhe cilësi të vazhdueshme të ujit.

Në rast të ndonjë problemi, valvula do të informojë me një mesazh me tekst në ekran dhe do të tregojë kontaktet e qendrës së shërbimit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT