Search
Close this search box.

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1665CIMIX

4/5

reviews

Article: FK1665CIMIXA

290,000.00 L

Përshkrimi

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1665CIMIXA

Filtër për heqjen e hekurit

 

Ecosoft kujdeset çdo ditë që çdo familje të ketë mundësinë për të pasur ujë të pastër dhe të freskët për të pirë,  gatuar, larë fruta dhe perime, direkt në rubinetin e kuzhinës pa bidona lartë e poshtë; për të gjitha shtresat ekonomike pa dallim. Sepse ne besojmë tek fuqia e ujit dhe kujdesemi çdo ditë për ta ruajtur dhe përmirësuar ashtu siç vjen nga natyra.

Duke ofruar sistemet më profesionale, ndërkombëtarisht të certifikuara në të 6-ta kontinentet. Skuadra më e kualifikuar me më shumë eksperiencë në Shqipëri dhe të certifikuar për trajtimin e ujit: teknikë, inxhinierë, menaxherë, kujdesi i klientit. Të apasionuar në atë çfarë bëjnë, kujdesen çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më novatore, të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.

Ujë i pastër, i freskët , i kontrolluar dhe i shëndetshëm siç e ka bërë natyra. Të kursen çdo ditë paratë dhe mundin, duke mbrojtur edhe mjedisin nga mbetjet plastike. Zgjidhjet më optimale për të gjitha Familjet, bizneset e Hotelerisë, Restoranteve, Kafeneve.

Sistemet më efikase, te cetifikuara për trajtimin e ujit në çdo industri prodhimi, nga ai fermaceutik tek prodhimet organike; të mbështetura të gjitha këto nga një skuadër e kualifikuar prej +40 anëtarësh.

Tiparet kryesore

Largon hekurin dhe zbut ujin

Produktiviteti 3,3 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 5-6 tualete

Mirëmbajtje e thjeshtë

5 vjet funksionim efektiv të materialit të filtrit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Eshte i instaluar ne nje shtepi ose apartament me 5-6 tualete
Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje prej 8-10 personash
Ujë i pastër në banjë
Largon hekurin, amoniumin, lëndën organike dhe manganin
Normalizon nivelin e fortësisë
Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë
5 vjet funksionim efektiv të materialit të filtrit
Mirëmbajtje e thjeshtë
Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar
Besimi në cilësinë e ujit në shtëpi
Materiali i filtrit përshtatet me ndryshimet sezonale të cilësisë së ujit

Filtri Ecosoft FK 1665 CE pastron ujin për nevojat shtëpiake. Filtri në të njëjtën kohë zbut ujin, zvogëlon përmbajtjen e hekurit, papastërtive organike, amoniumit dhe manganit. Sistemi mund të instalohet në një vilë, apartament ose të përdoret për pastrimin e ujit komercial.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT
Filtri kompleks i pastrimit ju lejon të kurseni ndjeshëm në blerjen dhe mirëmbajtjen e një sistemi të pastrimit të ujit në shtëpi. Një Filter Ecosoft FK 1665 CE mund të zëvendësojë disa sisteme të specializuara pastrimi. Përveç kësaj, funksionon automatikisht dhe mirëmbajtja e tij konsiston vetëm në mbushjen në kohë të kripës së tabletës.

PËRPARËSITË KRYESORE
Garantohet për të hequr ngjyrën e verdhë të ujit
Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 5 vjet (me përdorim të saktë)
Konsumi ekonomik i kripës për rigjenerim

Filtri është i lidhur me tubin e furnizimit me ujë të ftohtë, pastron në mënyrë efektive ujin dhe monitoron në mënyrë të pavarur të gjitha proceset e punës së tij.

Uji i pastruar më parë nga papastërtitë mekanike hyn në kutinë e filtrit, i cili përmban material filtri Ecomix C. Materiali përbëhet nga pesë përbërës që mbajnë në mënyrë të njëpasnjëshme hekurin, manganin, papastërtitë organike dhe kripërat e fortësisë. Uji i pastruar i furnizohet përdoruesit përmes tubit qendror të kabinës.
Kur burimi i materialit të filtrit shterohet, filtri vetë shkon në rigjenerim, por vetëm në një kohë kur uji përdoret minimalisht, në mënyrë që të mos ju privojë nga aksesi në ujin e pastruar. Përveç kësaj, valvula e kontrollit kujton intensitetin e përdorimit të ujit në periudha të ndryshme dhe përshtatet në atë mënyrë që të ketë mjaftueshëm ujë të pastër edhe gjatë përdorimit të pikut, për shembull, gjatë fundjavave.
RIGJENERIMI ZHVILLOHET NË 5 FAZA:
Shpëlarje me një rrjedhje të kundërt të ujit. Në të njëjtën kohë, komponimet e hekurit dhe manganit lahen nga materiali i filtrit.

Një zgjidhje kripe furnizohet nga rezervuari në kutinë e filtrit, kalon përmes Ecomix ® dhe largon kripërat e fortësisë dhe papastërtitë organike prej saj. Ndotja së bashku me mbetjet e tretësirës derdhen në kanalizim.

Shpëlarje e shkurtër. Edhe një herë liron materialin dhe lan mbetjet e tretësirës.

Larja e Ecomix ® me një rrjedhë të drejtpërdrejtë uji për të shpërndarë shtresat e materialit në rendin e duhur.

Mbushja e rezervuarit të kripës me ujë për të tretur kripën e tabletuar dhe për të përgatitur tretësirën për rigjenerimin e mëvonshëm.

Pas kësaj, sistemi mund të përdoret për pastrimin e ujit.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk ka nevojë për vëmendje të vazhdueshme. E vetmja detyrë e rëndësishme e përdoruesit gjatë mirëmbajtjes është mbushja në kohë e kripës. Kjo garanton rigjenerim efektiv të materialit të filtrit, burime dhe cilësi të vazhdueshme të ujit.

Në rast të ndonjë problemi, valvula do të informojë me një mesazh me tekst në ekran dhe do të tregojë kontaktet e qendrës së shërbimit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT