Search
Close this search box.

Filtër Twin për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FU1665CITWIN

/5

reviews

Article: FK1665TWIN

466,000.00 L

Përshkrimi

Filtër Twin për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK 1665CE

Tiparet kryesore

Garantohet për të hequr ngjyrën e verdhë të ujit

Normalizon ngurtësinë e ujit

Ujë i pastër i qëndrueshëm

5-7 vjet funksionim i materialit filtrues

Kostot e ulëta të energjisë elektrike

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Filtri binjak Ecosoft FK 1665 CE është projektuar për përgatitjen e ujit për nevojat shtëpiake. Ai pastron plotësisht ujin nga papastërtitë e tilla si hekuri, substancat organike, amoniumi dhe mangani dhe redukton ndjeshëm përmbajtjen e kripërave të fortësisë.

Përdoret në vilat, restorantet, lavanderitë, lavazhet, fabrikat e birrës, furrat e bukës, për ngrohjen e ujit dhe dhomat e kaldajave me avull.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT
Filtri kompleks i pastrimit ju lejon të ulni ndjeshëm kostot e blerjes dhe mirëmbajtjes së një sistemi të trajtimit të ujit. Një filtër binjak Ecosoft FK 1665 CE zëvendëson disa instalime të specializuara. Sistemi funksionon në mënyrë automatike dhe mirëmbajtja e tij reduktohet vetëm në shtimin në kohë të kripës së tabletës.

PËRPARËSITË KRYESORE
Garantohet për të hequr ngjyrën e verdhë të ujit
Funksionim i besueshëm dhe efikas për 5 vjet (në varësi të funksionimit të duhur)
Konsumi ekonomik i kripës dhe një sasi e vogël e ujërave të zeza

Filtri është i lidhur me tubin e furnizimit me ujë të ftohtë, pastron në mënyrë efektive ujin dhe kontrollon në mënyrë të pavarur të gjitha proceset e punës së tij.

Uji i pastruar më parë nga papastërtitë mekanike hyn në kutinë e filtrit të mbushur me material filtri Ecomix® . Materiali përbëhet nga pesë përbërës që mbajnë në mënyrë të njëpasnjëshme hekurin, manganin, papastërtitë organike dhe kripërat e fortësisë. Uji i pastruar i furnizohet konsumatorit përmes tubit qendror të strehimit.

Pasi të jetë shteruar burimi i materialit, valvula e kontrollit kalon një strehë filtri në modalitetin e rigjenerimit, të dytin në modalitetin e punës.

RIGJENERIMI
Rigjenerimi bëhet me ujë të pastruar dhe bëhet në 5 faza, të cilat programohen qartë dhe kryhen nga vetë valvula.

Faza e parë – sistemi lahet me një rrjedhje të kundërt të ujit, e cila ju lejon të lironi materialin e filtrit dhe të lani papastërtitë mekanike prej tij.
Pastaj, një zgjidhje kripe futet nga rezervuari në strehimin e filtrit, ajo kalon nëpër rrëshirën e shkëmbimit të joneve, si rezultat i së cilës kripërat e fortësisë lahen prej saj dhe së bashku me tretësirën e mbetur, ato derdhen në kanalizim.
Faza tjetër (3) është një shpëlarje e shkurtër, e cila lan edhe një herë materialin e filtrit dhe lan mbetjet e tretësirës së kripur.
Pas përfundimit të rigjenerimit, materiali lahet me një rrjedhë të drejtpërdrejtë uji (faza 4).
Faza e fundit (5) është mbushja e rezervuarit të kripës me ujë për të tretur kripën e tabletuar dhe përgatitja e tretësirës për rigjenerimin e ardhshëm.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk kërkon vëmendje të vazhdueshme. E vetmja detyrë e rëndësishme e klientit gjatë shërbimit është mbushja në kohë me kripë. Kjo garanton rigjenerim efektiv të materialit të filtrit dhe, në përputhje me rrethanat, burime dhe cilësi të vazhdueshme të ujit.

Në rast të ndonjë problemi tjetër, valvula do të informojë me një mesazh me tekst në ekran me dalje shtesë të kontakteve të qendrës së shërbimit me të cilën duhet të kontaktoni.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT