Search
Close this search box.

Filtër për heqjen e sulfurit të hidrogjenit Ecosoft FPC1252CT

4/5

reviews

Article: FPC1252CT

198,000.00 L

Përshkrimi

Filtër për heqjen e sulfurit të hidrogjenit Ecosoft FPC 1252CT

 

Tiparet kryesore

Heq sulfid hidrogjeni

Produktiviteti 0,86 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 1 banjo

Valvula inteligjente me sistem njoftimi

1.5 vjet funksionim efektiv i materialit të filtrit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Eliminon aromën e pakëndshme të “vezëve të kalbura”
Redukton në mënyrë efektive përmbajtjen e sulfurit të hidrogjenit në ujë
Burimi – 1-2 vjet pa zëvendësim
Në varësi të cilësisë së ujit të burimit
Mirëmbajtje e thjeshtë
Në rast të ndonjë problemi, valvula do t’ju informojë me një mesazh me tekst në ekran
Kosto të ulëta operative
Konsumi minimal i kripës dhe energjisë elektrike

Filtri CT Ecosoft FPC 1252 është projektuar për të hequr në mënyrë efektive sulfurin e hidrogjenit, i cili shkakton erën e pakëndshme të “vezëve të kalbura”.

KARAKTERISTIKAT E MODELIT
Karboni i aktivizuar CENTAUR ® (prodhuar nga Calgon Carbon, USA) përdoret si material filtri në Ecosoft FPC 1252 CT .

CENTAUR ® ka veti katalitike dhe është në gjendje të oksidojë sulfid hidrogjeni në komponime të sigurta dhe pa erë.

Si rezultat i pastrimit, uji do të bëhet transparent, dhe shija e jashtme dhe aroma e pakëndshme do të zhduken.

CILAT JANË PËRFITIMET?
Eliminon aromën e pakëndshme të “vezëve të kalbura”
Automatizimi i plotë i funksionimit të filtrit
Punë e besueshme dhe efikase për 5 vjet*
Sasi e ulët kullimi
Garancia e cilësisë (e konfirmuar nga certifikatat ndërkombëtare CE dhe ISO)

Deri më sot, nuk ka aq shumë zgjidhje efektive për heqjen e sulfurit të hidrogjenit nga uji. Metoda më e thjeshtë dhe më efektive është përdorimi i materialit të patentuar CENTAUR. Ky material është karboni i aktivizuar, i përpunuar duke përdorur një teknologji të veçantë, si rezultat i së cilës sipërfaqja e tij fiton veti katalitike dhe është në gjendje të oksidojë sulfid hidrogjeni në komponime të sigurta dhe pa erë.

MËNYRA E PUNËS
Filtri është i lidhur me furnizimin me ujë të ftohtë. Uji i pastruar paraprakisht nga papastërtitë mekanike hyn në kutinë e filtrit të mbushur me material CENTAUR, i cili në mënyrë efektive heq sulfurin e hidrogjenit. Uji i pastruar i furnizohet konsumatorit përmes tubit qendror të strehimit.

RIGJENERIMI
Për të rivendosur karakteristikat e punës së materialit, kryhet periodikisht i ashtuquajturi rigjenerim. Valvula e kontrollit e kalon filtrin në modalitetin e rigjenerimit në kohën e caktuar. Për lehtësinë e konsumatorit, cilësimet e valvulave janë programuar në atë mënyrë që filtri të rigjenerohet gjatë periudhës së konsumit minimal të ujit. Për ta bërë këtë, uji kalon përmes filtrit me një rrjedhë të kundërt me shpejtësi të lartë, i cili pastron sipërfaqen e materialit, duke larë të gjitha papastërtitë dhe derdhet në kanalizim. Pas kësaj, sistemi mund të përdoret përsëri për pastrimin e ujit. Uji i papërpunuar përdoret për rigjenerimin e këtyre filtrave.

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk kërkon vëmendje të vazhdueshme.

Në rast të ndonjë problemi, valvula do t’ju informojë me një mesazh me tekst në ekran me një dalje shtesë të kontakteve të qendrës së shërbimit me të cilën duhet të kontaktoni.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT