Search
Close this search box.

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1054CIMIXA

/5

reviews

Article: FK1054CIMIXA

185,000.00 L

Përshkrimi

Filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit Ecosoft FK1054CIMIXA

 

Tiparet kryesore

Largon hekurin dhe zbut ujin

Produktiviteti 1.3 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 1-2 tualete

Vëllimi i materialit të filtrit është 37 litra

5 vjet funksionim efikas të materialit filtrues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Instaluar ne nje shtepi ose apartament me 2 tualete
Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje deri në 4 persona
Ujë i pastër në banjë
Largon hekurin, amoniumin, lëndën organike dhe manganin
Normalizon nivelin e fortësisë
Zgjidhja e problemit të ujit me cilësi të ulët për një kohë të gjatë pa shkallë
5 vjet funksionim efektiv të materialit të filtrit
Mirëmbajtje e thjeshtë
Pjesëmarrja minimale e përdoruesit në mirëmbajtjen e filtrit – derdhja periodike e kripës në rezervuar
Besimi në cilësinë e ujit në shtëpi
Materiali i filtrit përshtatet me ndryshimet sezonale të cilësisë së ujit

Falë përdorimit të një valvule shumëfunksionale, filtri nuk ka nevojë për vëmendje të vazhdueshme. E vetmja detyrë e rëndësishme e përdoruesit gjatë mirëmbajtjes është mbushja në kohë e kripës. Kjo garanton rigjenerim efektiv të materialit të filtrit, burime dhe cilësi të vazhdueshme të ujit.

Në rast të ndonjë problemi, valvula do të informojë me një mesazh me tekst në ekran dhe do të tregojë kontaktet e qendrës së shërbimit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT