Search
Close this search box.

Çfarë filtri të zgjidhni për kuzhinë?

Uji i pijshëm i pastër dhe i sigurt në kuzhinë do të thotë të kujdeseni për shëndetin tuaj dhe shëndetin e të dashurve tuaj.

Filtrat për ujin e pijshëm në shtëpi janë një zgjidhje moderne dhe racionale për qasje të vazhdueshme në ujë të pastër dhe të shijshëm. Uji i pijshëm i cilësisë së lartë në kuzhinë siguron pavarësi të plotë nga shishet plastike dhe dërgimi i ujit në shtëpinë tuaj./

Për përdorim shtëpiak, rekomandohen 3 lloje filtrash për pastrimin e ujit të pijshëm:

1. Një filtër kane është zgjidhja më e thjeshtë që nuk kërkon lidhje me ujësjellësin.

2. Filtri i trefishtë – një filtër rrjedhës që ju lejon të pastroni ujin nga papastërtitë më të zakonshme të pranishme në ujin e rubinetit.

3. Filtri i osmozës së kundërt është një zgjidhje inovative në trajtimin e ujit në shtëpi që nuk kërkon energji elektrike dhe krijon një rezervë të përhershme të ujit të pijshëm në shtëpinë tuaj. Me ndihmën e këtij filtri, ju mund të hiqni 99,8% të të gjitha papastërtive të pranishme në ujin e burimit.

Kane me filter Ecosoft

Kane me filter Ecosoft

Blerja e një filtri për kana është një mënyrë e thjeshtë dhe e lirë për të marrë ujë të pijshëm të pastër në shtëpinë tuaj. Është një filtër kompakt për pije që nuk kërkon lidhje me sistemin e furnizimit me ujë. Mund ta instaloni në çdo vend të përshtatshëm në kuzhinë ose në derën e frigoriferit për të shijuar ujë të freskët në ditët e nxehta të verës. Mirëmbajtja e një filtri të tillë përfshin vetëm zëvendësimin mujor të fishekut të filtrit. Me shpenzime minimale do të keni gjithmonë ujë të pastër dhe të shijshëm në shtëpinë tuaj për të pirë, gatuar dhe pirë.

Filtri i sistemit te ujit te pijshem.  

Filtri i sistemit te ujit te pijshem.  

Filtra të trefishtë janë instaluar nën lavaman në kuzhinë për të pastruar ujin e rubinetit për qëllime të pijshëm. Procesi i filtrimit zhvillohet në 3 faza. Për çdo fazë sigurohet një kartuç i veçantë filtri, i cili heq disa papastërti. Uji i pastruar me ndihmën e një filtri të trefishtë mund të përdoret për konsum të përditshëm. Gjatë procesit të pastrimit, kryhet pastrimi gjithëpërfshirës i papastërtive më të zakonshme në ujin e rubinetit.

Filtrat me tre faza të rrjedhjes janë një zgjidhje e thjeshtë për qasje të vazhdueshme në ujin e pijshëm në shtëpi. Ato lidhen lehtësisht me rrjetin e ujësjellësit, të përshtatshëm për t’u përdorur, kanë një kosto të ulët mirëmbajtjeje dhe një nivel të lartë pastrimi. Një nga avantazhet e këtij filtri është ruajtja e përbërjes origjinale minerale të ujit. Filtri pastron ujin, por nuk largon mineralet e dobishme dhe elementët gjurmë nga uji.

Filtri i osmozës së kundërt  

Filtri i osmozës së kundërt  

Një filtër me osmozë të kundërt është një investim fitimprurës në jetën tuaj të rehatshme dhe me cilësi të lartë. Elementi kryesor i filtrit është membrana e osmozës së kundërt, e cila bllokon papastërtitë më të vogla, përbërjet organike dhe mikroorganizmat.

stranger things phone casetry thisreview

Përparësitë kryesore të filtrit të pijes me osmozë të kundërt janë autonomia e funksionimit (në presion normal në tubacion), një rezervë konstante e ujit të pijshëm dhe të shijshëm prej 7 litrash, falë rezervuarit të magazinimit dhe pavarësia e plotë nga dërgimi dhe transportimi i ujë në shishe.

Filtri pastron plotësisht ujin e rubinetit nga të gjithë ndotësit nga 99.8%. Cilësia e ujit të pastruar do të kënaqë nevojat e konsumatorit më kërkues dhe është i përshtatshëm për t’u pirë nga fëmijët e vegjël.

Pastrimi i ujit bëhet në 6 faza. Tre të parat mbulojnë heqjen e papastërtive mekanike dhe organike. Faza e katërt është pastrimi i ujit të përgatitur paraprakisht nga të gjithë ndotësit me 99.8%, përfshirë ndotjen mikrobiologjike, si rezultat i kalimit të rrjedhës përmes membranës së osmozës së kundërt. Në fazën e pestë, shija dhe aroma korrigjohen në postfilterin e karbonit. Faza e fundit e pastrimit është ngopja me minerale për të siguruar përbërjen fiziologjike dhe të plotë të ujit të pijshëm.

Pse duhet të blini një filtër për kuzhinë në dyqanin online Ecosoft  

Pse duhet të blini një filtër për kuzhinë në dyqanin online Ecosoft  

Katalogu i dyqanit online Ecosoft është i mbushur me një përzgjedhje të madhe filtrash për kuzhinën e prodhimit tonë dhe markave të vërtetuara globale me një çmim të favorshëm. Konsulentët do t’ju tregojnë për avantazhet e secilës linjë dhe do t’ju ndihmojnë të vendosni për zgjedhjen e një filtri për kuzhinë. Bleni filtrin më të mirë për shtëpinë tuaj në dyqanin online Ecosoft!

Artikuj të ngjashëm

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT