Search
Close this search box.

Uji i pastër, i cili nuk mbaron, për 24 ore ne dite.

Regjistrohuni dhe stafi I Ecosoft do të instalojë pajisjen e pastrimit dhe teknologjike për pastrimin e ujit në kuzhinë. Që ju dhe familja juaj të shijoni ujë të shijshëm pa merak

Marrja ne abonim e filtrit

Çfarë merrni ju?

Ujë i shijshëm me minerale

Ndani rubinetin me ujë të pastër

Ne do ta instalojmë pajisjen në 1 orë në një kohë të përshtatshme per ju. Nuk ka tarife extra për lidhjen, shërbimin ose çregjistrimin. Vetëm 13900 leke në vit për ujë të pastër dhe të shijshëm pa limit.

Komoditet dhe pavarësi nga furnizimi me ujë

Kuzhina apo ballkoni juaj nuk është një vend grumbullimi i shisheve plastike të panevojshme dhe të mëdha.

Pavarësia energjetike dhe rezerva e përhershme e ujit prej 7 litrash

Filtri funksionon edhe në mungesë të dritës. Kur uji është i fikur, gjithmonë keni një rezervë prej 7 litrash në rezervuarin e magazinimit.

Shërbimi

Ju nuk keni nevojë të mbani shënim se kur duhet të zëvendësoni fishekët, ne jemi kujdesur për këtë. Kujdesi yne I klientit do t’ju telefonojë çdo 6 muaj dhe do t’jua rikujtoje si sherbim

Pagesa mujore

Ju nuk keni nevojë të bëni pagesa përmes bankës dhe mbani mend kur duhet të bëni një pagesë mujore, ne do ta tërheqim pagesën automatikisht çdo muaj.

Pse është i dobishëm një abonim në filtër?

  • Blerja e një filtri
  • Filtro abonimin
  • Dorëzimi i ujit
  • Blerja e një filtri
  • Filtro abonimin
  • Dorëzimi i ujit

Kostoja në muaj

1300 lek ne muaj

1300 lek ne muaj

Çmimi në muaj përfshin investimin fillestar dhe mirëmbajtjen e filtrit

Artikuj të ngjashëm

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT