Search
Close this search box.

ECOSOFT STANDARD ME MINERALIZIM

5/5

reviews

Article: MO650MECOSTD

34,900.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft standard me mineralizim (MO650MECOSTD)

Mineralizimi shtesë i ujit

Filtri pastron ujin pa nevojen e energjisë elektrike.

Rezervë e përhershme e ujit të pijshëm deri në 7 litra falë rezervuarit të magazinimit.

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me mineralizues është krijuar për të pastruar ujin në nivel molekular dhe për ta pasuruar atë me mineralet dhe makroelementet e nevojshme.

Performanca e filtrit – 8 l/h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e papastërtive, duke përfshirë viruset dhe bakteret.

Me filtrin Ecosoft Standard, do të keni gjithmonë një burim të përshtatshëm uji të pastër dhe të shijshëm në shtëpi.

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Punon pa energji elektrike

6 faza pastrimi duke perfshire pasurimin e ujit me minerale

Zëvendësim i lehtë i filtrave

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT