Search
Close this search box.

P’URE ALKAFUSE

5/5

reviews

Article: MO675ALCPUREECO

80,900.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Alkafuse (MO675ALCPUREECO)

PARALAJMËRIM! Uji i pastruar pas filtrit të osmozës së kundërt Ecosoft P’URE Alkafuse është alkalik (pH>8,5). Para se të konsumoni ujë alkalik në baza të përhershme, konsultohuni me një mjek.

SHTOJINI JETËS SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE ALKAFUSE

Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.

Ujë i shijshëm alkalik me një nivel të lartë pH.

Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik.

✓ kursen 20,000 litra ujë në vit*
✓ fishekët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit.

* krahasuar me filtrat standardë të osmozës së kundërt.

Teknologjia e osmozës së kundërt garanton sigurinë e ujit.

Uji i pastër dhe freskues i shijshëm në shtëpinë tuaj tashmë është më i thjeshtë.

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Punon pa energji elektrike

Ujë alkaline i pastruar i shijshëm dhe i shëndetshëm (pH > 8.5)

Vetëm 2 shërbime në vit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT