Search
Close this search box.

Mini dispenser për ujë të nxehtë dhe ambjenti H11

5/5

reviews

14,900.00 L

Përshkrimi

Mini dispenser për ujë të nxehtë dhe ambjenti H11

Dispenseri i  ujit i ngjitur në mur me ngrohje të menjëhershme për shtëpinë

Veçori Kyçe Mini dispenser për ujë të nxehtë dhe ambjenti

 • Dorëzuesi uji i ngjitur në mur
 • Me ngrohje të menjëhershme, pa tank uji të nxehtë
 • Me kontroll prekës dhe ekran shfaqës
 • Me 4 temperatura të ndryshme për zgjedhje: 25℃, 45℃, 85℃, 100℃
 • Me 3 vëllime të ndryshme për të zgjedhur: 150ml, 230ml, 300ml
 • Me mbrojtje fëmijë për siguri
 • Mund të lidhet lirshëm me një pastrues uji/sistem osmoze e kundërt
 • Dimensionet e produktit: gjërësi 313mm, lartësi 500mm, thellësi 195mm

Detajet e Paketimit

 • Kutia e bardhë individuale 230375560mm, Pesha Bruto: 6kg/njësi
 • 570 njësi/20’FCL, 1400 njësi/40’HQ

 

Tiparet kryesore

Dispenseri i  ujiti ngjitur në mur me ngrohje të menjëhershme, pa depozitë për ujë të nxehtë.

Me kontroll prekës touch  dhe ekran shfaqës

Me 4 temperatura të ndryshme për zgjedhje: 25℃, 45℃, 85℃, 100℃

Me 3 vëllime të ndryshme për të zgjedhur: 150ml, 230ml, 300ml

Me mbrojtje per  fëmijët për siguri maksimale

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Veçori Kyçe

   • Dorëzuesi uji i ngjitur në mur
   • Me ngrohje të menjëhershme, pa tank uji të nxehtë
   • Me kontroll prekës dhe ekran shfaqës
   • Me 4 temperatura të ndryshme për zgjedhje: 25℃, 45℃, 85℃, 100℃
   • Me 3 vëllime të ndryshme për të zgjedhur: 150ml, 230ml, 300ml
   • Me mbrojtje fëmijë për siguri
   • Mund të lidhet lirshëm me një pastrues uji/sistem osmoze e kundërt
   • Dimensionet e produktit: gjërësi 313mm, lartësi 500mm, thellësi 195mm

   Detajet e Paketimit

   • Kutia e bardhë individuale 230375560mm, Pesha Bruto: 6kg/njësi
   • 570 njësi/20’FCL, 1400 njësi/40’HQ

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT