Search
Close this search box.

DISPENSER I MADH UJI ECOSOFT VLD

/5

reviews

53,000.00 L

Përshkrimi

DISPENSER I MADH UJI ECOSOFT VLD

DISPENSER I MADH UJI, uji i ngrohte uj i ftohte ECOSOFT VLD. Ftohes, ngrohes per sistemin e ujit te pishem. Dispenser i madhe filtra uji tepishem.

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

 

• Kompresor Daewoo (Opsionale)

• Valvula automatike e mbylljes

• Përshtatës 24 Volt 1,5 Amper

• Depozita e Ujit të Ftohtë: 3,1 Litër

• Depozita e Ujit të Nxehtë: 2 Litra

(Ujë i nxehtë i menjëhershëm 0,5 Lt)

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT