Search
Close this search box.

DISPENSER UJI ECOSOFT VLD i vogel per banak

/5

reviews

43,000.00 L

Përshkrimi

DISPENSER I VOGEL UJI ECOSOFT I ZI VLD

Per uje te ftohte dhe uje te ngrohte

 

• Valvula mbyllëse automatike
• Depozita e ujit të ftohtë
• Depozita e ujit të nxehtë

 

Ecosoft, sjell produkte te cilesise se larte, per ngrohjen dhe ftohjen e menjehershme te ujit.

Paisjet lidhet thjeshte me filtrat e prodhuara nga Ecosoft,

Dispenseri ujit vertical me performancë të shkëlqyeshme dhe dizajn perfekt.

Dorëzuesi më i mirë për zyrë, restorant, qendër tregtare, kafene, spital, etj.

I disponueshëm në ujë të nxehtë, të ftohtë.

Produkti eshte lehtesisht i pershtatshem per ambjente komerciale te ndryshme si zyra, godina, shkolla, institute arsimore etc.

Ecosoft kujdeset çdo ditë që çdo familje të ketë mundësinë për të pasur ujë të pastër dhe të freskët për të pirë,  gatuar, larë fruta dhe perime, direkt në rubinetin e kuzhinës pa bidona lartë e poshtë; për të gjitha shtresat ekonomike pa dallim. Sepse ne besojmë tek fuqia e ujit dhe kujdesemi çdo ditë për ta ruajtur dhe përmirësuar ashtu siç vjen nga natyra.

Duke ofruar sistemet më profesionale, ndërkombëtarisht të certifikuara në të 6-ta kontinentet. Skuadra më e kualifikuar me më shumë eksperiencë në Shqipëri dhe të certifikuar për trajtimin e ujit: teknikë, inxhinierë, menaxherë, kujdesi i klientit. Të apasionuar në atë çfarë bëjnë, kujdesen çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më novatore, të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.

Ujë i pastër, i freskët , i kontrolluar dhe i shëndetshëm siç e ka bërë natyra. Të kursen çdo ditë paratë dhe mundin, duke mbrojtur edhe mjedisin nga mbetjet plastike. Zgjidhjet më optimale për të gjitha Familjet, bizneset e Hotelerisë, Restoranteve, Kafeneve.

Sistemet më efikase, te cetifikuara për trajtimin e ujit në çdo industri prodhimi, nga ai fermaceutik tek prodhimet organike; të mbështetura të gjitha këto nga një skuadër e kualifikuar prej +40 anëtarësh.

 

 

 

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

• Valvula mbyllëse automatike
• Depozita e ujit të ftohtë
• Depozita e ujit të nxehtë

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT