Search
Close this search box.

Pompë për filtra me osmozë të kundërt Ecosoft P’URE KPOMPROECO

/5

reviews

Article: KPOMPROECO

9,500.00 L

Përshkrimi

Pompë për filtra me osmozë të kundërt Ecosoft P’URE

Pompa përdoret për të gjithë filtrat e osmozës së kundërt të Ecosoft në shtëpi. Rekomandohet të lidhni pompën nëse presioni në furnizimin me ujë është i ulët (më pak se 3 bar) ose i paqëndrueshëm. Në këtë rast, filtri do të funksionojë me efikasitet dhe uji i cilësisë së përsosur do të jetë gjithmonë në kuzhinën tuaj.

Kompleti përfshin të gjitha pjesët e nevojshme për lidhje.

PËRPARËSITË KRYESORE

  • sensorë automatikë të ndezjes dhe fikjes së pompës
  • Kursimi i ujit nga 30 në 50%
  • i përshtatshëm për filtra të prodhuesve të tjerë

Tiparet kryesore

Funksionimi efektiv i filtrit Ecosoft në presion të ulët të ujit

Gama e presionit të nevojshëm për funksionimin efektiv të filtrit mbështetet

Ndizet vetëm kur është e nevojshme

Sensorë automatikë të ndezjes dhe fikjes

Kursimi i ujit nga 30 në 50%

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT