Search
Close this search box.

MINERALIZUES ECOSOFT PER FILTRAT E SISTEMIT RO (PD2010ECOPKG)

1/5

reviews

Article: PD2010ECOPKG

1,760.00 L

Përshkrimi

MINERALIZUES ECOSOFT PER FILTRAT E SISTEMIT RO (PD2010ECOPKG)

MINERALIZUES ECOSOFT

 

GJËJA KRYESORE KA TË BËJË ME MINERALIZUESIN

 • Mineralizuesi Ecosoft korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë e tij organoleptike.
 • Zakonisht instalohet në fazën e gjashtë në filtrat e osmozës së kundërt.
 • Brenda është një përzierje e kalcitit dhe karbonit të aktivizuar me cilësi të lartë nga lëvozhga e kokosit.

REZULTATET E PËRDORIMIT

 • Me një zëvendësim të mineralizuesit, uji pas filtrit të osmozës së kundërt do të jetë jo vetëm i sigurt, por edhe i shijshëm
 • Do të merrni mineralet e nevojshme për trupin
 • Uji I pastruar do të largojë erën e pakëndshme dhe do të marrë një shije të ëmbël

Ecosoft kujdeset çdo ditë që çdo familje të ketë mundësinë për të pasur ujë të pastër dhe të freskët për të pirë,  gatuar, larë fruta dhe perime, direkt në rubinetin e kuzhinës pa bidona lartë e poshtë; për të gjitha shtresat ekonomike pa dallim. Sepse ne besojmë tek fuqia e ujit dhe kujdesemi çdo ditë për ta ruajtur dhe përmirësuar ashtu siç vjen nga natyra.

Duke ofruar sistemet më profesionale, ndërkombëtarisht të certifikuara në të 6-ta kontinentet. Skuadra më e kualifikuar me më shumë eksperiencë në Shqipëri dhe të certifikuar për trajtimin e ujit: teknikë, inxhinierë, menaxherë, kujdesi i klientit. Të apasionuar në atë çfarë bëjnë, kujdesen çdo ditë për të ofruar zgjidhjet më novatore, të sigurta dhe të shëndetshme në trajtimin e ujit.

Ujë i pastër, i freskët , i kontrolluar dhe i shëndetshëm siç e ka bërë natyra. Të kursen çdo ditë paratë dhe mundin, duke mbrojtur edhe mjedisin nga mbetjet plastike. Zgjidhjet më optimale për të gjitha Familjet, bizneset e Hotelerisë, Restoranteve, Kafeneve.

Sistemet më efikase, te cetifikuara për trajtimin e ujit në çdo industri prodhimi, nga ai fermaceutik tek prodhimet organike; të mbështetura të gjitha këto nga një skuadër e kualifikuar prej +40 anëtarësh.

Tiparet kryesore

Ujë i shijshëm dhe i shëndetshëm me minerale

Brenda fitrit është minerali natyror i kalcitit dhe qymyrit të kokosit

Instalim i thjeshte

Cilesi e garantuar

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

PËRPARËSITË KRYESORE

 • Ujë me minerale të nevojshme për organizmin
 • Ujë i shijshëm – përzierja në mineralizues përmban qymyr nga lëvozhgat e kokosit
 • Instalim i lehtë – pajisje me shtypje
 • Materiali i trupit është plastika primare e prodhuar në BE
 • Çdo mineralizues është testuar për ngushtësi
 • I përshtatshëm për filtra me osmozë të kundërt të prodhuesve të tjerë

GJËJA KRYESORE KA TË BËJË ME MINERALIZUESIN

 • Mineralizuesi Ecosoft korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit, pH dhe vetitë e tij organoleptike.
 • Zakonisht instalohet në fazën e gjashtë në filtrat e osmozës së kundërt.
 • Brenda është një përzierje e kalcitit dhe karbonit të aktivizuar me cilësi të lartë nga lëvozhga e kokosit.

REZULTATET E PËRDORIMIT

 • Me një zëvendësim të mineralizuesit, uji pas filtrit të osmozës së kundërt do të jetë jo vetëm i sigurt, por edhe i shijshëm
 • Do të merrni mineralet e nevojshme për trupin
 • Uji I pastruar do të largojë erën e pakëndshme dhe do të marrë një shije të ëmbël

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT