Search
Close this search box.

Kripë tabletë Idrosal 25 kg (Idrosal)

5/5

reviews

Article: LO-idrosal

2,500.00 L

Përshkrimi

Kripë industriale në formë tablete e presuar me paketim  25 kg (Idrosal)

Karakteristikat kryesore

Kripë industriale ne formën e tabletave me paketim 25 KG. Prodhim Italian

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT