Salt tablet Idrosal 25 kg (Idrosal) | ECOSOFT Albania

Salt tablet Idrosal 25 kg (Idrosal)

5/5

reviews

Article: LO-idrosal

2,500.00 L

Përshkrimi

Industrial salt in the form of pressed tablets with 25 kg packaging (Idrosal)

Main features

Industrial salt in the form of tablets with 25 KG packaging. Italian production

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT