Search
Close this search box.

Kartuç me karbon aktiv të grimcuar Ecosoft 4,5″x10″ (CHV4510ECO)

/5

reviews

Article: CHV4510ECO

4,400.00 L

Përshkrimi

Kartuç me karbon aktiv të grimcuar Ecosoft 4,5″x10″ (CHV4510ECO)

Brenda filtrit është 100% karboni aktiv i grimcuar me cilësi të lartë nga lëvozhga e kokosit.
Filtri largon klorin dhe komponimet organoklorinike nga uji, zvogëlon përqendrimin e metaleve të rënda dhe me ngjyra, si dhe fenolit, produkteve të naftës dhe pesticideve. Korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit.
Filtri me karbon aktiv të grimcuar Ecosoft 4.5"x10" ka një burim të shtuar për klorin - 30,000 litra.
I përshtatshëm për filtra të prodhuesve të tjerë me një madhësi standarde prej 4.5"x10".

PËRDORUESIT

Një familje deri në 5 persona që jetojnë në një shtëpi ose apartament.

Tiparet kryesore

Ujë i pastër pa erëra të jashtme

Largon klorin, papastërtitë organike, korrigjon ngjyrën dhe aromën e ujit

Materiali i trupit është plastikë e pastër evropiane e cilësisë ushqimore

I përshtatshëm për filtra me osmozë të kundërt të prodhuesve të tjerë

Ndërrimi një herë në 3-6 muaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT