Search
Close this search box.

Filtri “SMART”

4/5

reviews

Article: MO3600PECO

100,000.00 L

Përshkrimi

Filtri “SMART” kompakt me osmozë të kundërt CROSS90 (MO3600PECO)

Filtri i osmozës së kundërt inteligjent kompakt Ecosoft CROSS 90 është një zhvillim inovativ i shkencëtarëve dhe inxhinierëve tanë që kombinon teknologjinë e përsosur të pastrimit të ujit, funksionet SMART, funksionimin e përshtatshëm dhe trupin kompakt.

Filtri i osmozës së kundërt pastron 1,5 l/min ujë të pastër, një performancë kaq e lartë e sistemit do të kënaqë nevojat e një konsumatori kërkues.
SMART-FUNCTIONS kujdeset gjithmonë për ujin e pijshëm të pastër dhe të sigurt.

THARJA DHE ZËVENDËSIMI I KATËRT I FISHEKËVE pa qenë nevoja për të fikur ujin.
Filtri është i pajisur me një funksion të kursimit të ujit me një KKD prej 55-65%, i cili garanton sigurinë e burimeve ujore dhe fondeve botërore kur paguani për shërbimet komunale.

4 FAZA TË PASTRIMIT zbatohen në 3 elementë të zëvendësueshëm.

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Performanca e lartë e sistemit – 1,5 l/min ujë të pijshëm të pastër

Tregues inteligjent i kontrollit të cilësisë së ujit dhe zëvendësimit të elementeve të zëvendësueshëm

E pajisur me nje funksion të kursimit të ujit

Zëvendësim i lehtë dhe i thatë i fishekut

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT