Search
Close this search box.

DISPENSER UJI ME DHE PA GAZ ( Me filtra RO 150 GPD )

5/5

reviews

99,000.00 L

Përshkrimi

Dispenser uji me dhe pa gaz

 

Dispenser uji me dhe pa gaz i cili ofron uje te ngrohte te ftohte.

Display compact dhe terheqes ! ( Me filtra RO 150 GPD )

Sistemi eshte i paisur vete me filtra, pa pasur nevojen te lidhet me paisjet e filtrimit ose me bidonat e ujit.

Dispenseri ujit vertical me performancë të shkëlqyeshme dhe dizajn perfekt.

Dispenseri më i mirë për zyrë, restorant, qendër tregtare, kafene, spital, etj.

I disponueshëm në ujë të nxehtë, të ftohtë dhe ujë gazuar

Me LED UV për të neutralizuar bakteret

Me kontroll të ndjeshëm dhe të përshtatshëm me prekje touch !

Me ndërfaqe drite për të monitoruar gjendjen e punës  !

 

Tiparet kryesore

I disponueshëm në ujë të nxehtë, të ftohtë dhe ujë gazuar

Me LED UV për të neutralizuar bakteret

Me kontroll të ndjeshëm dhe të përshtatshëm me prekje touch ! 

Me ndërfaqe drite për të monitoruar gjendjen e punës  !

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Dispenseri ujit vertical me performancë të shkëlqyeshme dhe dizajn perfekt.

Dorëzuesi më i mirë për zyrë, restorant, qendër tregtare, kafene, spital, etj.

I disponueshëm në ujë të nxehtë, të ftohtë dhe ujë gazuar

Me LED UV për të neutralizuar bakteret

Me kontroll të ndjeshëm dhe të përshtatshëm me prekje touch !

Me ndërfaqe drite për të monitoruar gjendjen e punës  !

Modeli Nr.: H04D

Dispenseri i ujit vertikal me performancë të shkëlqyeshme dhe dizajn perfekt.

I disponueshëm në ujë të nxehtë, të ftohtë dhe ujë të gazuar

Tanku i ujit të nxehtë: 2L, temperatura më e lartë: 93-95 ℃ (199.4-203℉)

Tanku i ujit të ftohtë: 4L, temperatura më e ulët: 3-5℃ (37.4-41℉), ftohja nga kompresori me fuqi të lartë

Me kontroll të ndjeshëm dhe të përshtatshëm me prekje touch.

Me ndërfaqe drite për të monitoruar gjendjen e punës

 

Detajet e paketimit:

Kutia individuale e kuqe: 5447151cm

60 njësi/20’FCL, 130 njësi/40’GP, 160 njësi/40’HQ

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT