Kartuç me karbon granular CTO 2,5"x10'' CHVCB2510ECOEXP | ECOSOFT Albania

Kartuç me karbon granular CTO 2,5″x10” CHVCB2510ECOEXP

3/5

reviews

Article: CHV2510ECO

880.00 L

Përshkrimi

Ecosoft Granulated Activated Carbon Cartridge 2.5″x10″ (CHV2510ECO)

Main features:

– The water is odorless and has a sweet taste
Granulated coal removes chlorine, organochlorine impurities, corrects the taste, color and smell of water

– Body material is pure European food grade plastic

– Change once every 3-6 months
The increased source of chlorine is 10,000 liters

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT