Search
Close this search box.

TRAJTUES UJI FK1354CIMIX

/5

reviews

212,000.00 L

Përshkrimi

Ecosoft FK1354CIMIXA filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

Përshkrim

FK1354CIMIXA është një filtër kompleks i pavarur për pastrimin e ujit që redukton njëkohësisht përmbajtjen e hekurit dhe manganit dhe zbut ujin. 

I përshtatshëm për instalim në një shtëpi me 2-3 banjo. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje me 6 persona.  

Filtri përbëhet nga një strehë, e cila është e mbushur me material filtri  Ecomix A , një valvul kontrolli shumëfunksional dhe një rezervuar kripe për  rigjenerimin e Ecomix A.

Valvula kontrolluese shumëfunksionale e zhvilluar nga Clack Corporation (SHBA) siguron funksionimin automatik të filtrit pa shqetësime të panevojshme.

PËRPARËSITË KRYESORE

  • Filtri funksionon automatikisht dhe në heshtje
  • Ujë rubineti i pastër dhe i butë
  • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 3 vjet (me kusht që të përdoret saktë)
  • Konsumi ekonomik i kripës dhe niveli i ulët i efluenteve   

REZULTATET E PËRDORIMIT

  • Ujë i butë pa hekur në çdo rubinet
  • Lëkurë dhe flokë të shëndetshëm
  • Cilësia dhe ngjyra e rrobave ruhen shumë më gjatë
  • Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
  • Pajisjet shtëpiake do të punojnë më gjatë

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT