TRAJTUES UJI FK1054CIMIXC

5/5

reviews

Article: FK1054CIMIXA

169,000.00 L

Përshkrimi

Ecosoft FK1054CIMIXA filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

FK1054CIMIXA është një filtër kompleks i pavarur për pastrimin e ujit që redukton njëkohësisht përmbajtjen e hekurit dhe manganit dhe zbut ujin.

Tiparet kryesore

Largon hekurin, manganin dhe papastërtitë organike

Vëllimi i materialit të filtrit është 37 litra / Produktiviteti 1.3 m³/H

I pershtatshem per nje apartament me 1-2 tualete

Lloji valvul SI me gjuhën angleze të integruar

3 vjet funksionim efektiv i materialit filtrues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

  • Filtri funksionon automatikisht dhe në heshtje
  • Ujë rubineti i pastër dhe i butë
  • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 3 vjet (me kusht që të përdoret saktë)
  • Konsumi ekonomik i kripës dhe niveli i ulët i efluenteve

FK1054CIMIXA është një filtër kompleks i pavarur për pastrimin e ujit që redukton njëkohësisht përmbajtjen e hekurit dhe manganit dhe zbut ujin.

I përshtatshëm për instalim në një shtëpi me 1‒2 banjo. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje prej 4 personash.

REZULTATET E PËRDORIMIT

  • Ujë i butë pa hekur në çdo rubinet
  • Lëkurë dhe flokë të shëndetshëm
  • Cilësia dhe ngjyra e rrobave ruhen shumë më gjatë
  • Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
  • Pajisjet shtëpiake do të punojnë më gjatë

Filtri përbëhet nga një strehë, e cila është e mbushur me material filtri  Ecomix A , një valvul kontrolli shumëfunksional dhe një rezervuar kripe për  rigjenerimin e Ecomix A.

Valvula kontrolluese shumëfunksionale e zhvilluar nga Clack Corporation (SHBA) siguron funksionimin automatik të filtrit pa shqetësime të panevojshme.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT

Regjistrohu

Regjistrohu ne Ecosoft Albania të jesh i pari që mëson për produktet dhe risite e reja!