Search
Close this search box.

TRAJTUES UJI FK1035CIMIXA

5/5

reviews

Article: FK1035CIMIXA

149,000.00 L

Përshkrimi

Ecosoft FK1035CIMIXA filtër për heqjen e hekurit dhe zbutjen e ujit

FK1035CIMIXA është një filtër kompleks i pavarur për pastrimin e ujit që redukton njëkohësisht përmbajtjen e hekurit dhe manganit dhe zbut ujin.

Tiparet kryesore

Largon hekurin, manganin dhe papastërtitë organike

Vëllimi i materialit të filtrit është 25 l/Produktiviteti 1.3 m³/h

I pershtatshem per nje apartament me 1 banjo

Lloji valvul SI me gjuhën angleze të integruar

3 vjet funksionim efektiv i materialit filtrues

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

  • Filtri funksionon automatikisht dhe në heshtje
  • Ujë rubineti i pastër dhe i butë
  • Funksionim i besueshëm dhe efektiv i materialit të filtrit për 3 vjet (me kusht që të përdoret saktë)
  • Konsumi ekonomik i kripës dhe niveli i ulët i efluenteve

FK1035CIMIXA është një filtër kompleks i pavarur për pastrimin e ujit që redukton njëkohësisht përmbajtjen e hekurit dhe manganit dhe zbut ujin.

I përshtatshëm për instalim në një shtëpi me 1‒2 banjo. Do të ketë ujë të mjaftueshëm për nevojat e përditshme shtëpiake të një familjeje prej 3 personash.

Filtri përbëhet nga një strehë, e cila është e mbushur me material filtri  Ecomix A , një valvul kontrolli shumëfunksional dhe një rezervuar kripe për  rigjenerimin e Ecomix A.

Valvula kontrolluese shumëfunksionale e zhvilluar nga Clack Corporation (SHBA) siguron funksionimin automatik të filtrit pa shqetësime të panevojshme.

REZULTATET E PËRDORIMIT

  • Ujë i butë pa hekur në çdo rubinet
  • Lëkurë dhe flokë të shëndetshëm
  • Cilësia dhe ngjyra e rrobave ruhen shumë më gjatë
  • Kursime në pluhur larës dhe detergjentë – deri në 50%
  • Pajisjet shtëpiake do të punojnë më gjatë

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT