Search
Close this search box.

Sistemi komercial i osmozës së kundërt 4″ Ecosoft MO5000 (pa membranë)

5/5

reviews

Article: MO5000TP5

320,000.00 L

Përshkrimi

Sistemi komercial i osmozës së kundërt 4″ Ecosoft MO5000 (pa membranë)

Ecosoft MO5000 është një sistem ultra-kompakt dhe shumë efikas i osmozës së kundërt i linjës së re Standard.

Osmoza e kundërt është një mënyrë natyrale dhe ekonomike për të marrë ujë të pijshëm të sigurt. Dhe është gjithashtu mënyra më e përsosur dhe efektive për të hequr deri në 99.8% të papastërtive, duke përfshirë bakteret dhe viruset.

Sistemi Ecosoft MO5000 është një modul i plotë funksionalisht.

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Një zgjidhje efektive për ujin e vështirë

Ofron cilësi të vazhdueshme të ujit të pastruar

Kostot e ulëta të energjisë elektrike

Deri në 250 litra ujë të pastruar në orë

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT