Search
Close this search box.

SHISHE TERMUS ECOSOFT

5/5

reviews

2,000.00 L

Përshkrimi

SHISHE TERMUS ECOSOFT

𝗞𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗸𝘁 𝗽ë𝗿 𝗻𝗷ë 𝗿𝗿𝘂𝗴ë 𝘁ë 𝗴𝗷𝗮𝘁ë 𝘂𝗱𝗵ë𝘁𝗶𝗺𝗶
💦𝐒𝐡𝐢𝐬𝐡𝐣𝐚 𝐓𝐞𝐫𝐦𝐮𝐬 Ecosoft, 𝘱𝘦𝘳 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘶𝘮𝘢𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘵𝘦 𝘤𝘪𝘭𝘦𝘵 𝘬𝘦𝘳𝘬𝘰𝘫𝘯𝘦 𝘻𝘨𝘫𝘪𝘥𝘩𝘫𝘦 𝘱𝘦𝘳 𝘴𝘧𝘪𝘥𝘢𝘵 𝘦 𝘥𝘪𝘵𝘦𝘴 𝘵𝘦 𝘯𝘫𝘦 𝘫𝘦𝘵𝘦 𝘢𝘬𝘵𝘪𝘷𝘦.
Shishja vjen ne versionin: 0.5 L

Tiparet kryesore

Ruan ftohtesine e lengjeve deri ne 48 ore

Ruan ngrohtesine e lengjeve deri ne 24 ore

Nuk permban apo transferon aroma;

Uji eshte i sigurte edhe per femijet

Nuk cliron toksina apo kimikate te cilat jane te demshme per shendetin.

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT