SET ME 6 FILTRA ECOSOFT

/5

reviews

Article: CPV6POSTMIN50GPD

Out of stock

Përshkrimi

SET ME 6 FILTRA ECOSOFT

Tiparet kryesore

Zëvendësimi në kohën e duhur - ujë gjithmonë i shijshëm

Një porosi dhe ndërrim i të 6 fazave të pastrimit

Kursime në krahasim me blerjen e secilit fishek veç e veç

Garancia e cilësisë nga Ecosoft

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Set me 6 fishekë për filtrin e osmozës së kundërt Ecosoft Standard me mineralizues

UJË I PASTËR DHE I SHIJSHËM 

Për të ruajtur cilësinë e lartë të ujit, filtri i osmozës së kundërt duhet të  rregullisht. Në kushtet e konsumit standard të ujit, filtrat e pastrimit paraprak duhet të zëvendësohen çdo tre muaj.

Në filtrin e osmozës së kundërt Ecosoft Standard me një mineralizues, uji kalon në mënyrë të njëpasnjëshme në 6 faza, për secilën prej të cilave në filtër sigurohet një kartuc i veçantë. Duke blerë një grup prej 6 filtrash, mund të zëvendësoni të gjithë elementët e zëvendësueshëm në filtrin tuaj menjëherë dhe të kurseni para.

ÇFARË PËRFSHIHET NË KOMPLET?

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT

Regjistrohu

Regjistrohu ne Ecosoft Albania të jesh i pari që mëson për produktet dhe risite e reja!