Search
Close this search box.

SET ME 5 FILTRA ECOSOFT

/5

reviews

Out of stock

Përshkrimi

Set me 5 fishekë për filtrin e osmozës së kundërt Ecosoft Standard pa mineralizues

UJË I PASTËR DHE I SHIJSHËM 

Për të ruajtur cilësinë e lartë të ujit, filtri i osmozës së kundërt duhet të nderrohet rregullisht. Në kushtet e konsumit standard të ujit, filtrat e pastrimit paraprak duhet të zëvendësohen çdo tre muaj.

Në procesin e pastrimit, uji kalon në mënyrë të njëpasnjëshme në 5 faza, për secilën prej të cilave sigurohet një kartuc i veçantë në filtër. Duke blerë një grup prej 5 filtrash, do të jeni në gjendje të zëvendësoni të gjithë elementët e zëvendësueshëm në filtrin tuaj menjëherë.

ÇFARË PËRFSHIHET NË SET?

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT