Search
Close this search box.

SET ME 4 FILTRA ECOSOFT

/5

reviews

Out of stock

Përshkrimi

Set me 4 kartuce për filtrin e osmozës së kundërt Ecosoft Standard pa mineralizues

NJË GRUP FILTRASH ËSHTË NJË GARANTUES I UJIT TË PASTËR DHE TË SHIJSHËM PËR TË GJITHË FAMILJEN

Përfitoni vazhdimisht cilësi të lartë të ujit me një grup filtrash që do t’i ofrojnë familjes suaj qasje të pandërprerë në ujë të pastër.

Për të siguruar cilësi optimale të ujit, një filtër me osmozë të kundërt kërkon mirëmbajtje të rregullt. Nën përdorim normal, fishekët e pastrimit paraprak duhet të zëvendësohen çdo tre muaj.

Ky grup i filtrave është menduar për zëvendësim pas 6 muajsh të përdorimit të filtrit të osmozës së kundërt dhe do t’ju ndihmojë të vazhdoni të shijoni cilësi të pa kufizuar të ujit.

ÇFARË PËRFSHIHET NË GRUPIN E GATSHËM?

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT