Search
Close this search box.

SET FILTRASH PER SISTEMIN RO (CPV3ECOSTD)

/5

reviews

Article: CPV3ECOSTD

Out of stock

Përshkrimi

SET FILTRASH PER SISTEMIN RO (CPV3ECOSTD)

Kompleti përfshin tre filtra Ecosoft, të cilat janë të nevojshme për parapastrimin e ujit përpara elementit të membranës në filtrin e osmozës së kundërt.

Tiparet kryesore

Ujë krejtësisht transparent pa rërë, ndryshk, erë klori dhe papastërti organike të dëmshme

Mbrojtja e membranës me osmozë të kundërt

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

  • ujë i pastër pa rërë, ndryshk dhe erë klori
  • mbrojtje e besueshme e membranës së osmozës së kundërt
  • çmim i përballueshëm.

Kompleti përfshin tre filtra Ecosoft, të cilat janë të nevojshme për parapastrimin e ujit përpara elementit të membranës në filtrin e osmozës së kundërt.

JETA JUAJ DO TË NDRYSHOJË ME FILTRIN ECOSOFT

  • do të keni akses të vazhdueshëm në ujë të pijshëm absolutisht të pastër dhe të sigurt
  • ushqimet do të jenë më të shijshme
  • çaji dhe kafeja do të jenë më aromatike

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT