Search
Close this search box.

SET 1 VJECAR I FILTRAVE ECOSOFT (CRV6ECO)

/5

reviews

Out of stock

Përshkrimi

SET 1 VJECAR I FILTRAVE ECOSOFT (CRV6ECO)

FURNIZIMI PËR NJË VIT I FILTRAVE ME FILTËR TË TREFISHTË ECOSOFT ËSHTË

  • 3000* litra ujë të pijshëm të cilësisë së burimit
  • pastrimi i ujit të fortë të rubinetit, i cili përmban shumë hekur dhe papastërti organike të dëmshme

* varet nga cilësia e ujit të burimit

ME FILTRIN E TREFISHTË ECOSOFT, UJI DO TË JETË I PASTËR DHE I BUTË, KËSHTU QË   

  • ushqimet do të jenë më të shijshme
  • çaji dhe kafeja do të jenë më aromatike
  • pajisjet shtëpiake – lavatrice, hekur, tenxhere me avull, lagështues ajri – do të mbrohen nga filtri

Tiparet kryesore

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT