Search
Close this search box.

SET 1 VJECAR I FILTRAVE ECOSOFT (CRV3ECO)

/5

reviews

Article: CRV3ECO

Out of stock

Përshkrimi

SET 1 VJECAR I FILTRAVE ECOSOFT (CRV3ECO)

Tiparet kryesore

Ujë i butë pa erë klori, papastërti të dëmshme organike dhe hekur

Teknologji unike Ecomix

3000* litra ujë me cilësi burimi

Pini ujë të pastër nga rubineti në kuzhinën tuaj

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

FURNIZIMI PËR NJË VIT I FILTRAVE ME FILTËR TË TREFISHTË ECOSOFT ËSHTË

  • 1500* litra ujë të pijshëm të cilësisë së burimit
  • pastrimi i ujit të fortë të rubinetit, i cili përmban shumë hekur dhe papastërti organike të dëmshme

* varet nga cilësia e ujit të burimit

ME FILTRIN E TREFISHTË ECOSOFT, UJI DO TË JETË I PASTËR DHE I BUTË, KËSHTU QË

  • ushqimet do të jenë më të shijshme
  • çaji dhe kafeja do të jenë më aromatike
  • pajisjet shtëpiake – lavatrice, hekur, tenxhere me avull, lagështues ajri – do të mbrohen nga filtri

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT