Search
Close this search box.

ROBUST MINI

5/5

reviews

Article: ROBUST1000STD

120,000.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft RObust Mini (ROBUST1000STD)

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt është mjaftueshëm ujë i pastër dhe i sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi dhe pirja tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.


ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJSHME

– sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere
– dhe me një produktivitet të tillë, ka ujë të mjaftueshëm për të gjithë

PAJISJA JUAJ NUK ËSHTË NE RREZIK

– nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisja do të funksionojë për një kohë shumë të gjatë
– do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjentë për lavastovilje

ROBUST MINI ËSHTË NJË SHTESË E RE NË LINJËN E FILTRAVE TË OSMOZËS SË KUNDËRT ECOSOFT ROBUST!
Një filtër kompakt, elegant dhe me performancë të lartë me të cilin do të keni gjithmonë ujë të pastër dhe të sigurt për pije dhe gatim.

SI E PASTRON UJIN NJË FILTËR?

— Filtrimi paraprak, i cili siguron heqjen e papastërtive mekanike, klorit aktiv, përbërjeve organoklorinike, si dhe substancave organike natyrore.

– Pastrimi i membranës për të hequr deri në 99.8% të papastërtive të tretura, si dhe viruset dhe bakteret

— Për të korrigjuar shijen dhe aromën, uji i pastruar pas-trajtohet me karbon të aktivizuar Chemviron Carbon

Tiparet kryesore

Ujë i pastër për një kafene, restorant, kafene

Mbrojtja e pajisjeve, shije e përmirësuar e pijeve dhe pjatave, akull transparent, pjata me shkëlqim

Punon pa rezervuar magazinimi

Design kompakt

Ujë transparent dhe i butë, pa erë klori, hekuri, nitratesh

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT