Search
Close this search box.

ROBUST 3000

5/5

reviews

Article: ROBUST3000

396,000.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Robust 3000

Linja Ecosoft RObust e filtrave me osmozë të kundërt siguron mjaftueshëm ujë të pastër dhe të sigurt për të gjitha nevojat: nga gatimi edhe tek uji i pijshëm i shijshëm për mysafirët dhe stafin.

Ne kemi kombinuar teknologji të cilësisë së lartë të trajtimit të ujit, dizajn modern dhe dimensione kompakte.


ECOSOFT ROBUST ËSHTË NJË ZGJIDHJE IDEALE PËR HORECA

USHQIMI DHE PIJET JANË EDHE MË TË SHIJËSHME

– sepse uji i pastruar nuk përmban klor, pesticide, metale të rënda, komponime organike, viruse dhe baktere.
– dhe me një produktivitet të tillë, ka ujë të mjaftueshëm për të gjithë.

PAJISJET JUAJ NUK JANË NË RREZIK

– nuk ka më shkallë, që do të thotë se pajisja do të funksionojë për një kohë shumë të gjatë
– do të mund të përdorni gjithashtu 50% më pak kimikate shtëpiake dhe detergjentë për lavastovilje

3 FAZA KRYESORE TË PASTRIMIT:

  • filtrimi paraprak – siguron heqjen e të gjitha papastërtive mekanike, klorit aktiv, përbërjeve klor organike, si dhe substancave organike natyrore.
  • pastrimi i membranës (elementi i osmozës së kundërt Ecosoft) – heq deri në 99,8% të papastërtive të tretura, si dhe viruset dhe bakteret
  • për të rregulluar shijen dhe aromën, uji i pastruar i nënshtrohet pas-purifikimit me karbon të aktivizuar me karbon Chemviron

Tiparet kryesore

Ujë i pastër për një kafene, restorant, fabrikë birre

Mbrojtja e pajisjeve, shije e përmirësuar e pijeve dhe pjatave, akull transparent, pjata me shkëlqim

Punon pa rezervuar magazinimi

Tregues i zëvendësimit të filtrave

Dizajn kompakt

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT