Search
Close this search box.

P’URE BALANCE

4.5/5

reviews

Article: MO675MPUREBALECO

80,900.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE BALANCE (MO675MPUREBALECO)

SHTOJINI JETË SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE BALANCE ECOSOFT

Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.

Teknologjia e ekuilibrit – balanca e mineraleve të kalciumit dhe magnezit e bën ujin freskues, të shijshëm dhe të dobishëm.

Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik

  • kursen 20,000 litra ujë në vit*
  • fishekët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit

Teknologjia e osmozës së kundërt garanton sigurinë e ujit – edhe fëmijët e vegjël mund ta pinë atë.

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Punon pa energji elektrike

Uje freskues , i shijshem dhe i shendetshem fale ekuilibrit te mineraleve te kalciumit dhe magnezit

Vetem 2 sherbime ne vit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT