Search
Close this search box.

P’URE AQUACALCIUM

4/5

reviews

Article: MO675MACPUREECO

49,500.00 L

Përshkrimi

Filtri i osmozës se kundërt Ecosoft P’URE AQUACALCIUM (MO675MACPUREECO)

Krijo ujë me minerale, si vetë natyra

Filtri pastron ujin kur nuk ka energji elektrike.

Rezervë e përhershme e ujit të pijshëm deri në 7 litra falë rezervuarit të magazinimit.

Siguri 100% – viruset dhe bakteret nuk kanë asnjë shans. Vetëm molekulat e ujit kalojnë nëpër membranë.

Uji me kalcium është i shijshëm dhe i dobishëm. Kalciumi absorbohet plotësisht nga trupi direkt nga uji.

Përmbajtja optimale dhe konstante e mineraleve në ujë është 55-65 mg/l.

Lidhje e thjeshtë – kuzhina juaj do të mbetet e paprekur. Filtri do të instalohet nën lavaman në mënyrë sa më kompakte të jetë e mundur falë dizajnit të tij të qëndrueshëm. Ekziston mundësia e vendosjes vertikale dhe horizontale. Vetëm një rubinet shtesë për ujin e pijshëm do të shtohet në lavamanin tuaj.

Mirëmbajtje e lehtë — qasje e vazhdueshme në ujë me cilësi të lartë. Elementet e filtrit të zëvendësueshëm shiten në komplete të përshtatshme dhe çdo anëtar i familjes mund t’i instalojë ato. Përveç kësaj, ne jemi gjithmonë afër – ne jemi të lumtur t’u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t’ju kujtojmë për zëvendësimin e kartuçëve.

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

Punon pa energji elektrike

Uje i paster dhe i shijshem me kalcium

Zëvendësim i lehtë dhe i thatë i fishekut

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT