Search
Close this search box.

Rërë kuarci 2-6 mm për nënshtresën 25 kg

/5

reviews

Article: QUS26

1,000.00 L

Përshkrimi

Rërë kuarci 2-6 mm për nënshtresën 25 kg

Tiparet kryesore

Siguron një rrjedhje uniforme të ujit në të gjithë seksionin kryq të kasës

Rrit efikasitetin e larjes së materialeve të filtrit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Rëra kuarci me madhësi grimcash 2-6 mm përdoret si nënshtresë në filtrat e mbushjes për të siguruar një rrjedhje më të njëtrajtshme të ujit në të gjithë seksionin kryq të trupit dhe larje më efektive të materialeve të filtrit.

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT