Search
Close this search box.

P’URE BALANCE ME POMPË

5/5

reviews

Article: MO675MBALPSECO

Out of stock

Përshkrimi

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft P’URE BALANCE me pompë (MO675MBALPSECO)

SHTOJINI JETË SUAJ SHIJE DHE REHATI ME P’URE BALANCE ME POMPE

Tiparet kryesore

Pastron ujin nga viruset dhe bakteret me 99.8%

I përshtatshëm për presion të ulët të daljes në furnizimin me ujë

Uje freskues , i shijshem dhe i shendetshem fale ekuilibrit te mineraleve te kalciumit dhe magnezit

Mirëmbajtje e thjeshtë

Vetëm 2 shërbime në vit

Transporti

Transporti dhe instalimi falas në të gjithë shqipërine

PAGESA

Pagesa bëhet me para në dorë pas përfundimit të instalimit

Informacioni i produktit

Një kombinim i proceseve natyrore dhe teknologjive të krijuara nga ne.

Teknologjia e ekuilibrit – balanca e mineraleve të kalciumit dhe magnezit e bën ujin freskues, të shijshëm dhe të dobishëm.

Teknologjia e gjelbër AquaGreen, falë së cilës filtri është bërë ekonomik dhe ekologjik.

  • kursen 20,000 litra ujë në vit*
  • fishekët do të zgjasin dy herë më shumë* — vetëm 2 shërbime në vit.

Teknologjia e osmozës së kundërt garanton sigurinë e ujit – edhe fëmijët e vegjël mund ta pinë atë.

Uji i pastër dhe freskues i shijshëm në shtëpinë tuaj tashme është më i thjeshtë.

Zgjidhjet inxhinierike e bëjnë filtrin kompakt dhe të përshtatshëm:

  • rezervë e përhershme e ujit të pijshëm deri në 7 litra falë rezervuarit të magazinimit
  • përshtatet nën çdo lavaman
  • i përshtatshëm për çdo presion të hyrjes së ujit
  • filtri është i qëndrueshëm – nuk kërkon mbërthyes shtesë

Produkte të ngjashme

Na kontaktoni

Na shkruani nëse keni pyetje rreth ECOSOFT